Maison Berger Night and Day Diffuser

Maison Berger Night and Day Diffuser

Maison Berger Night and Day Diffuser

Ons aanbod

Toon/verberg filters

2 artikelen

2 artikelen

Maison Berger Night and Day Diffuser

Val beter in slaap en wordt uitgerust wakker met de Maison Berger Night & Day Diffuser.

Het subtiele en elegante design transformeert uw slaapkamer in een luchtbel van sereniteit dankzij een 100% stille en droge verspreiding. De Night & Day diffuser is vrij van straling, programmeerbaar en makkelijk in gebruik. De diffuser herkent bovendien de geplaatste capsule en start automatisch het bijbehorende programma. Val makkelijker in slaap dankzij parfum composities met ontspannende en kalmerende eigenschappen: een unieke en gebruiksklare aromatische samenstelling, ontwikkeld volgens een gepatenteerd protocol, die het in slaap vallen bevordert en de kwaliteit van de slaap verbetert. Geleidelijk wakker worden vol vitaliteit en energie met licht en een melodieus parfum om u te begeleiden bij het opstaan.

  • Ondersteunt bij het in slaap vallen
  • Toont de tijd en begeleidt u bij het ontwaken
  • Speciaal ontwikkelde parfum capsules met essentiëlle oliën
  • 100% Stille, vrij van straling, programmeerbare wekker met parfum

Hoe werkt de Maison Berger Night & Day Diffuser?

De Maison Berger Night & Day diffuser verspreidt een Aroma parfum dat ervoor zorgt dat je gemakkelijker en beter slaapt. Tevens zorgt het ervoor dat je rustiger en fijner wakker wordt. Maar hoe werkt het nou precies? 

Beelden zeggen natuurlijk meer dan woorden, hierbij een introductiefilmpje van de Maison Berger Night & Day diffuser.

Maison Berger Night & Day Diffuser kopen

Kom je ook moeilijk in slaap? Of snooze je zo vaak omdat je het lastig vindt om uit bed te komen? Dan is de Maison Berger Night & Day Diffuser echt wat voor jou! Waarom kopen bij Gloudemans koken en kado? Wij zijn een premium verkooppunt van Maison Berger (Lampe Berger) en voeren dan ook de compelete Maison Berger collectie. Wij zorgen ervoor dat wij alles direct in eigen voorraad hebben. Op deze manier ben je bij ons verzekerd van een korte levertijd, in de meeste gevallen heb je het de volgende werkdag al in huis. Zo niet dat staat dat aangegeven bij het desbetreffende product. Wij geven graag persoonlijk advies, je kunt ons bereiken via telefoon, mail en natuurlijk kun je naar onze winkel in Uden komen.

Maison Berger Night & Day Diffuser Navullingen

De volgende diffusers en navullingen/capsules zitten er in de Maison Berger collectie. 

De Diffuser heeft een adviesverkoopprijs van €99,- en de navullingen hebben een adviesverkoopprijs van €7,50.