Forged Sebra

Forged Sebra

Forged Sebra

Ons aanbod

Toon/verberg filters

5 artikelen

5 artikelen

Forged Sebra

Forged Sebra messen kopen?

Het Nederlandse merk Forged dat haar messen laat produceren in Japan komt nu al met haar zesde messenlijn, genaamd: FORGED SEBRA.

De Sebra serie van Forged is een opvallende verschijning binnen het merk. Deze serie onderscheidt zich op een aangename manier door de donkere houtsoort die is gekozen voor het vervaardigen van het heft. Dit prachtige donkere hout dat afkomstig is uit Afrika luistert naar de naam Dalbergia melanoxylon (dit is niet echt een voor de hand liggende naam voor een nieuwe messenserie). De Afrikaanse vertaling hiervan is Sebra en daarmee ook de naam van deze serie: Sebra Forged. Het donkerhouten heft straalt warmte uit, noem het chique. En het is juist deze uitstraling, die samen met het gehamerde lemmet (wat kenmerkend is voor Forged) en het subtiele rode detail bij de krop van deze serie echt iets bijzonders maakt. Kortom, met Forged Sebra haal je een stoere en uiterst stijlvolle messenserie in huis die gezien mag worden.

Sebra Forged messenserie

De Sebra messenserie van het merk Forged heeft de volgende messen in haar collectie:

- Forged Sebra Slagersmes 20.5 cm
- Forged Sebra Koksmes 20.5 cm
- Forged Sebra Santokumes 18 cm
- Forged Sebra Santokumes 14 cm
- Forged Sebra Vleesmes 20.5 cm
- Forged Sebra Broodmes 20.5 cm
- Forged Sebra Hakbijl 17 cm
- Forged Sebra Universeel mes 12.5 cm
- Forged Sebra Steakmessen 4 stuks
- Forged Sebra 3-delige set

Wij als Gloudemans koken en kado hebben meerdere combinaties samengesteld. Binnen deze setjes zit elk mes apart verpakt in een mooie geschenkverpakking. Graag zelf een collectie samenstellen? Vraag naar onze mogelijkheden via info@gloudemanskokenenkado.nl