Demeyere Alu Industry 3 Koekenpan

Demeyere Alu Industry 3 Koekenpan

Demeyere Alu Industry 3 Koekenpan

Ons aanbod

Toon/verberg filters

2 artikelen

2 artikelen

Demeyere Alu Industry 3 Koekenpan

Ben jij van plan om de Alu Industry 3 koekenpannen te kopen? Lees dan hier alles wat je moet weten over deze mooie Demeyere instapserie.

Demeyere Alu Industry 3 Koekenpan kopen

Gun jezelf nog meer culinaire voldoening met kookgerei dat knappe resultaten levert én supermakkelijk hanteerbaar is. De body van de ergonomische Alu Industry 3 in gesmeed aluminium is extra dik en meer dan stevig.

De unieke Radiant® bodem verdeelt de warmte goed en zorgt voor extra stabiliteit. Voor jouw comfort kreeg elk model de meest geschikte antikleeflaag. Zo ben je zeker van een prima resultaat zonder kleven, zelfs met weinig vetstof. Deze producten bezorgen je elke dag opnieuw keukenpret. Demeyere Alu Industry 3 doet precies wat jij wil, op elke kookplaat, ook inductie.

Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce collectie

Bij de pannen met een Ceraforce® keramische antikleeflaag hechten suikers, gluten en eiwitten amper. Zo kan je ook magere ingrediënten met weinig vetstof bakken. Zorgeloos zonder plakken en toch krokant. Een antikleefpan is gevoeliger voor slijtage en voor oververhitting dan een roestvrijstalen exemplaar. Daarom zet je ze best in voor ingrediënten die minder hoge temperaturen nodig hebben. Welke pannen zitten in de Alu Industry 3 Ceraforce collectie? 

  • Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpan 20 cm
  • Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpan 24 cm
  • Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpan 28 cm
  • Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpan 30 cm
  • Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Wok 28 cm

Demeyere Ceraforce anitikleeflaag

Via de Sol-Gelmethode werd een laag met siliciumdeeltjes stevig op de degelijke koekenpan gebakken. Deze Ceraforce keramische antikleeflaag bestaat uit miljoenen microscopische piekjes die het contactoppervlak met de ingrediënten verminderen en zo goede antikleefeigenschappen garanderen. Dankzij deze technologie heb je gemiddeld maar half zoveel vetstof nodig als bij een roestvrijstalen bakpan.

Gezonde keuze

Het produceren van deze innovatieve keramische laag gebeurt zonder PTFE en PFOA. Hierdoor ben je zeker dat er bij het bakken op (te) hoge temperaturen geen schadelijke gassen vrijkomen.

demeyere-ceraforce-antikleeflaag

Demeyere Alu Industry 3 Duraslide collectie

Duraslide® behoort tot de nieuwste generatie traditionele PTFE-antikleeflagen. Dankzij deze technologie bak je zorgeloos delicate vis en gepaneerde producten. De speciale antikleeflaag voorkomt dat suikers, gluten en eiwitten zich hechten aan het oppervlak. Zo laten ook magere ingrediënten zich bakken met heel weinig vetstof. Een antikleefpan is wel gevoeliger voor slijtage dan een roestvrijstalen exemplaar en bakt wat minder krokant. Welke pannen zitten in de Alu Industry 3 Duraslide collectie? 

  • Demeyere Alu Industry 3 Duraslide Koekenpan 20 cm
  • Demeyere Alu Industry 3 Duraslide Koekenpan 24 cm
  • Demeyere Alu Industry 3 Duraslide Koekenpan 28 cm
  • Demeyere Alu Industry 3 Duraslide Koekenpan 30 cm
  • Demeyere Alu Industry 3 Duraslide Wok 28 cm

Demeyere Duraslide antikleeflaag

Een pan met PTFE-antikleeflaag heeft aan heel weinig vetstof genoeg voor een optimaal resultaat, gemiddeld de helft van een keramische antikleefpan. Dat komt omdat een pan met coating olie, water en voedingsstoffen afstoot.

De hoogkwalitatieve Duraslide antikleeflaag bestaat uit 3 PTFE-lagen met een keramische versterking om ze extra slijtvast te maken. Met Duraslide Titanium® haal je de 5-lagige topper in huis: een basislaag van titaniumplasma plus een speciale beschermingslaag plus 3 lagen PTFE.

Weinig bakervaring? Wees gerust, niets plakt

De Duraslide® antikleeftechnologie is ideaal als je moeiteloos wil bakken zonder plakken. Ook wie een beginner is in de keuken kan hiermee zonder stress aan de slag.

demeyere-duraslide-antikleeflaag