Demeyere John Pawson Steelpan met dubbelwandige deksel 16 cm

John Pawson 7 steelpan 16 cm

249,00
 • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Demeyere John Pawson 7 steelpan 16 cm

Deze pannenserie is in 2008 gemaakt voor de honderdste verjaardag van Demeyere. De ingenieurs van Demeyere hebben in samenwerking met de beroemde Britse architect John Pawson deze pannenserie ontworpen. John Pawson vertaalt de essentie van het dagelijks bestaan naar harmonie, tussen mensen, ruimte en objecten. Huizen zijn het hart van zijn werk, en keukens het hart van die huizen. 

Het resultaat is dan een collectie van knap en onverslijtbare pannen met dubbelwandige deksels. John Pawson 7 presteert geweldig op elk type fornuis en is al helmaal niet te verslaan op inductie! De Inductoseal bodem is een uitzonderlijke warmtegeleider en het exclusieve 7-lagenmateriaal zorgt voor optimale temperatuurscontrole.

Een veelgebruikte pan is de steelpan, handig voor het bereiden van sauzen, het koken van een eitje of kleine hoeveelheden ingrediënten. De wanden van de Demeyere John Pawson 7 steelpan 16 cm lopen recht naar beneden. Hierdoor heeft de bodem ook een diameter van 16 cm. Belangrijk om te weten, omdat je de bodem van de pan altijd moet aanpassen aan de juiste inductiezone. Verder heeft de pan een inhoud van 1,5 liter en een hoogte van 8 cm. 

Demeyere John Pawson 7 steelpan met dubbelwandige deksel 16 cm

De John Pawson 7 serie van Demeyere is de combinatie van functionele complexiteit en formele eenvoud. Dit geeft deze reeks haar unieke hedendaagse karakter en aantrekkingskracht:

 • Gemaakt en ontwikkeld in België
 • InductoSeal: bodem met koperen kern, de beste warmtegeleider
 • 7-lagenmateriaal tot aan de rand: perfecte warmtegeleiding
 • TriplInduc: kook tot 30% sneller, efficiënter en met meer controle op inductie
 • Silvinox: blijvend zilverwit en makkelijk te reinigen
 • Gietrand: kook zonder morsen
 • Gegoten, gelaste grepen uit roestvrij staal: stevig en extra hygiënisch
 • 30 jaar garantie.

Demeyere John Pawson 7 pannen

Met behulp van productfoto 2 hebben wij hier de productdetails van de Demeyere John Pawson 7 pan beschreven.

 1. INDUCTOSEALde supergeleidende ‘InductoSeal’-bodem is gemaakt van 7 lagen. Een koperen schijf, hermetisch ingekapseld in de bodem, zorgt voor een optimale warmteverdeling en biedt een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een traditionele bodem.
 2. TRIPLINDUCis een unieke combinatie van drie legeringen die zorgt voor tot 30% meer rendement op inductie. Bovendien verzekert het dat de bodem vlak blijft waardoor je op elk moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen.
 3. SILVINOX: is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik.
 4. GIETRAND: de rand van de pan wordt in een speciale vorm geplooid zodat je zowel vloeistoffen met een lage viscositeit (bv. water) als dikke sauzen kan uitgieten zonder te morsen.
 5. DEKSEL: de deksels van de John Pawson 7 serie zijn dubbelwandig en dichtgelast. De deksel zorgt voor een isolerende werking en hierdoor blijft het eten in de pan langer warm. Aangezien de dubbelwandige deksel ook zwaarder is verhoogd het de druk in de pan en is de kooktijd dus korter.
Specificaties
Specificaties
Artikelnummer72416+72516
Maat16 cm
MerkDemeyere
MateriaalAluminium, Koper, Roestvrijstaal
KleurZilver
InductiegeschiktJa
VaatwasbestendigJa
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden
EAN-code5412191724170
SerieJohn Pawson