Habonne King Pannenset 4 delig

King Pannenset 4 delig

Speciale prijs 246,95 Normale prijs 280,80
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Habonne King Pannenset 4 delig

Dit is 1 van de vele 4 delige pannensets die wij voor jullie hebben samengesteld. Habonne King: de koning van de warmtegeleiding! De bodem is van essentieel belang bij het garanderen van een goede warmtegeleiding. De warmte wordt nog geleidelijker en gelijker verdeeld wanneer de pan meerlagig is. Op die manier heeft u werkelijk optimaal rendement. De KING Triply van Habonne is zo'n pan van meerlagenmateriaal, met gesloten schenkrand en uiteraard geschikt voor alle warmtebronnen. Alle pannen zijn aan de binnenkant voorzien van een handige inhoudsverdeling.

Deze pannenset heeft een sauspan i.p.v. een steelpan, dit heeft zelf onze voorkeur. Het sauspannetje heeft ook een deksel en kan prima gebruikt worden als steelpan/kookpan. Het voordeel van de conische vorm is dat je er makkelijker met een garde in kunt roeren.

Habonne King Pannenset 4 delig

Specificaties van de Habonne pannenset 4 delig:

  • King Sauspan 18 cm - 2.0 liter 
  • King Kookpan 16 cm - 1.5 liter 
  • King Kookpan 18 cm - 2.0 liter 
  • King Kookpan 20 cm - 2.5 liter 

De Habonne King serie kunt u geheel zelf samenstellen. Elke pan is namelijk los verkrijgbaar. Natuurlijk hebben wij als premium verkooppunt van Habonne ook al enkele pannensets voor u samengesteld. Bekijk hier de complete Habonne King serie.

Specificaties
Specificaties
ArtikelnummerKing4sauskook
Maat20 cm, 18 cm, 16 cm
MerkHabonne
MateriaalAluminium, Roestvrijstaal
KleurZilver
InductiegeschiktJa
VaatwasbestendigJa
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden
SerieKing