WMF Mini Kookpannen

WMF Mini Kookpannen

WMF Mini Kookpannen
Geen producten gevonden voor deze selectie.

WMF Mini Kookpannen

WMF denkt met deze mini pannetjes ook aan het éénpersoons-huishouden. Daarbij zijn deze pannetjes makkelijk te stapelen, dus nemen weinig ruimte in beslag.

WMF Kookpan Mini

De WMF Mini pannenserie: klein – maar uiteraard net zo goed als de groten! De pannen in deze serie hebben een kleine diameter en zijn perfect voor een- of tweepersoons huishoudens. Ook lenen ze zich bijzonder goed voor het opwarmen van kleine porties en het maken van overheerlijke sauzen en soepen! En de kwaliteit is natuurlijk precies wat er van WMF wordt verwacht.

WMF Mini Kookpan productvoordelen

- TransTherm® universele bodem. Dankzij deze bodem wordt de warmte gelijkmatig en snel verspreidt door de gehele pan. Tevens wordt deze warmte ook voor langere tijd opgeslagen waardoor de warmtebron niet continue op hoog vuur hoeft te staan. Draai de warmtebron lager als de pan is opgewarmd en bespaar zo energie!
- Insteekbare deksel gemaakt van RVS. Deze zit stevig op de pan.
- Deze WMF Mini pan kan in de vaatwasser schoongemaakt worden.
- Gemaakt van het hoogwaardige Cromargan® 18/10 roestvrij staal: de pannen zijn duurzaam, vormvast, hygiënisch, zuurbestendig en gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser
- De lage kookpannen van WMF zijn gegarandeerd een favoriet in elke keuken. Dit omdat ze vooral zo praktisch zijn: bak je vlees, giet je saus en kook langzaam, ook in de oven – alles in één keer! Maak een lekkere malse stoofschotel met rundvlees, dit is nog nooit zo eenvoudig geweest. Er spettert nauwelijks vet op de kookplaat dankzij de verhoogde rand van de pan en er is in principe maar een kleine hoeveelheid vloeistof nodig om te kunnen stoven! Tegelijkertijd is de rand lager dan bij de hoge kookpannen waardoor vloeistoffen wat makkelijk verdampen.
- Brede schenkrand voor druppelvrij gieten.