Le Creuset Marble Collectie

Le Creuset Marble Collectie

Le Creuset Marble Collectie

Ons aanbod

Toon/verberg filters

8 artikelen

8 artikelen

Le Creuset Marble Collectie

Marmer wordt al eeuwenlang geroemd om zijn klassiek en rustgevende schoonheid. De Le Creuset Marble Collection is een eerbetoon aan traditioneel en modern design en voelt zich net zo thuis in de keuken als in de etalage. Marble is een kunstwerk dat op zichzelf staat als een minimalistische neutrale kleur, maar kan ook gecombineerd worden met felle tinten voor een opvallend stijlstatement. Met Le Creuset's innovatieve en designgerichte benadering brengt Marble stijl, functie en schoonheid samen, terwijl het heerlijke resultaten oplevert. Met een verscheidenheid aan prachtige items om uit te kiezen, brengt Marble een element van verfijning en eenvoud in ieder interieur.

Le Creuset Marmer collectie

Marble is geïnspireerd op klassieke architectuur en de prachtige grijsgeaderde appliqué en glanzend witte afwerking doen denken aan de gevierde steen uit Carrara , Italië. Marmer wordt aanbeden door ontwerpers vanwege de duurzame stijl die bestand is tegen hitte en de elementen en brengt tijdloze luxe in elke keuken en op elke tafel. Welke onderdelen zitten er in deze prachtige collectie van Le Creuset? 

  • Le Creuset Signature Braadpan Marmer 24 cm
  • Le Creuset Aardewerk Mok Marmer 350 ml
  • Le Creuset Aardewerk Mini-Braadpannetje Marmer 10 cm
  • Le Creuset Pepermolen Marmer (mat) 21 cm
  • Le Creuset Zoutmolen Marmer (mat) 21 cm

le-creuset-marmer-collectie

De Le Creuset Marble collectie is klassiek en modern tegelijk en brengt tijdloze luxe naar de keuken. Het geraffineerde marmeren appliqué is een kunstwerk dat op zichzelf staat als een minimalistische neutrale tint.