Demeyere John Pawson 7 Conische Sauteuse 18 cm

John Pawson sauspan 18 cm

199,00
 • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Demeyere John Pawson 7 conische sauteuse 18 cm

Deze pannenserie is in 2008 gemaakt voor de honderdste verjaardag van Demeyere. De ingenieurs van Demeyere hebben in samenwerking met de beroemde Britse architect John Pawson deze pannenserie ontworpen. John Pawson vertaalt de essentie van het dagelijks bestaan naar harmonie, tussen mensen, ruimte en objecten. Huizen zijn het hart van zijn werk, en keukens het hart van die huizen. 

Het resultaat is dan een collectie van knap en onverslijtbare pannen met dubbelwandige deksels. John Pawson 7 presteert geweldig op elk type fornuis en is al helmaal niet te verslaan op inductie! De Inductoseal bodem is een uitzonderlijke warmtegeleider en het exclusieve 7-lagenmateriaal zorgt voor optimale temperatuurscontrole.

De wanden van de Demeyere John Pawson 7 conische sauteuse 18 cm lopen schuin naar beneden. Hierdoor heeft de bodem ook een diameter van 12 cm. Belangrijk om te weten, omdat je de bodem van de pan altijd moet aanpassen aan de juiste inductiezone. Verder heeft de pan een inhoud van 1,5 liter en een hoogte van 6,5 cm. 

 • Gewicht: 0,8019 kg
 • Diameter bovenaan: 18 cm
 • Diameter bodem: 12 cm
 • Breedte inclusief rand: 18,6 cm
 • Lengte inclusief greep: 35,2 cm
 • Hoogte inclusief deksel: 8,8 cm

Demeyere John Pawson 7 sauspan 18 cm

De John Pawson 7 serie van Demeyere is de combinatie van functionele complexiteit en formele eenvoud. Dit geeft deze reeks haar unieke hedendaagse karakter en aantrekkingskracht:

 • Gemaakt en ontwikkeld in België
 • InductoSeal: bodem met koperen kern, de beste warmtegeleider
 • 7-lagenmateriaal tot aan de rand: perfecte warmtegeleiding
 • TriplInduc: kook tot 30% sneller, efficiënter en met meer controle op inductie
 • Silvinox: blijvend zilverwit en makkelijk te reinigen
 • Gietrand: kook zonder morsen
 • Gegoten, gelaste grepen uit roestvrij staal: stevig en extra hygiënisch
 • 30 jaar garantie.

Demeyere John Pawson 7 pannen

Met behulp van productfoto 2 hebben wij hier de productdetails van de Demeyere John Pawson 7 pan beschreven.

 1. 7-PLYMATERIAL: is een unieke technologie bestaande uit 7 materiaallegeringen met o.a. roestvrij staal en een hart van aluminium. Deze technologie wordt zowel in de bodem als in de zijkanten van de pannen gebruikt en verzekert een optimale warmteverdeling tot aan de rand van de pan en een perfecte controle over het bereidingsproces.
 2. TRIPLINDUCis een unieke combinatie van drie legeringen die zorgt voor tot 30% meer rendement op inductie. Bovendien verzekert het dat de bodem vlak blijft waardoor je op elk moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen.
 3. SILVINOX: is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik.
 4. GREEP: de ergonomische grepen zijn gemaakt van massief gegoten roestvrij staal 18/10 en blijven daardoor langer koel op elektrische fornuizen (zoals inductie). Opgepast bij een gasfornuis, vlammen die over de rand van de bodem komen, kunnen de handgrepen wel warm maken. Dankzij een unieke lastechnologie zijn de grepen extra stevig bevestigd en uiterst hygiënisch. Vuil, vet of bacteriën krijgen geen kans om zich in te nestelen.
Specificaties
Specificaties
Artikelnummer72818
Maat18 cm
MerkDemeyere
MateriaalAluminium, Koper, Roestvrijstaal
KleurZilver
InductiegeschiktJa
VaatwasbestendigJa
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden
EAN-code5412191728185
SerieJohn Pawson