Serenity

Serenity

Serenity

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 75 in totaal

Artikelen 1 tot 12 van 75 in totaal

Serenity

Dit is het Serenity servies uit de Dutch Rose Amsterdam collectie. Serenity = sereniteit/sereen. De rust en kalmte komt dan ook terug in dit prachtige servies. Serenity kan ook heel stoer zijn. Het servies is namelijk perfect om de tafel sfeervol en tegelijkertijd stoer aan te kleden. Of je nou visite krijgt of gewoon houdt van een op en top gestylede tafel. De mooie schaaltjes, borden en mokken maken het altijd fijn om aan tafel aan te schuiven.

Serenity servies

Het Serentiy servies heeft 4 kleuren; blauw, camel (licht bruin), grijs en groen. Net zoals het Organic servies van Dutch Rose Amsterdam is het Serenity servies gemaakt van stoneware.

Stoneware wordt gemaakt van een kleisoort met een zeer fijne korrel, waarna deze op een veel hogere temperatuur wordt gebakken dan gewoon aardewerk. Dit resulteert in een stoneware servies lijn die veel sterker is en zal minder snel beschadigen of breken, bij normaal gebruik.

Hierdoor heeft het servies de stevigheid en duurzaamheid van porselein, gecombineerd met de warme uitstraling van aardewerk. Elk onderdeel is dan ook oven-, magnetron-, en vaatwasserbestendig.

serenity-servies

Serenity servies by Dutch Rose Amsterdam

Het populaire serenity servies bestaat nu nog uit 8 verschillende onderdelen. Welke onderdelen zijn dit dan? Het gaat om de meest gangbare servies onderdelen, zoals: minimokken, bekers, kommen, borden en schalen.

Serenity Dutch Rose Amsterdam minimokken 27 cl

Serenity Dutch Rose Amsterdam bekers 37 cl

Serenity Dutch Rose Amsterdam kommen

Serenity Dutch Rose Amsterdam borden

Serenity Serviesset

Wij hebben al premium dealer van het Serenity servies enkele serviessets voor jullie samengesteld. Kies je voor een mix van kleuren of valt je keuze op één kleur, je kunt bij ons alle kanten op. Zie hier onze mix setjes 4 stuks:

  • Serenity starterset minimok mix
  • Serenity starterset beker mix
  • Serenity starterset kom 12 cm mix
  • Serenity starterset kom 15 cm mix
  • Serenity starterset gebaksbord mix
  • Serenity starterset ontbijtbord mix
  • Serenity starterset dinerbord mix

serenity-by-dutch-rose-amsterdam

Zie hier onze Serenity by Dutch Rose Amsterdam serviessets: 

  • Serenity serviesset 12 delig (blauw, bruin, grijs, groen)
  • Serenity serviesset 16 delig (blauw, bruin, grijs, groen)
  • Serenity serviesset 24 delig (blauw, bruin, grijs, groen)

serenity-blauw-servies