MinoSharp Messenslijper 2 sleuven Grijs/Zwart

Speciale prijs 32,50 Normale prijs 47,50
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

MinoSharp Messenslijper 2 Sleuven Grijs/Zwart

Met deze grijze MinoSharp waterslijper voor de Global messen (ook verkrijgbaar in het rood) is het heel eenvoudig om je messen scherp te houden of te krijgen. Even het bakje vullen met een beetje water, 7 tot 10 keer je mes rustig en zonder teveel druk heen en weer langs beide slijprollers halen en je mes is weer klaar voor gebruik. Eerst gebruik je het witte wieltje met de grovere korrel en vervolgens maak je het karwei af met het wieltje met de roze en fijnere slijpkorrel. De keramische wieltjes hebben een slijphoek van 15 tot 17 graden. Met de rode siliconen handgreep heeft de slijper meer stevigheid.

De Minosharp slijper is gemakkelijk schoon te maken en neemt dankzij het compacte design weinig ruimte in beslag. Na gebruik is het belangrijk om de stenen af te spoelen met schoon kraanwater en het mes af te spoelen met warm kraanwater. Droog het mes af met een theedoek, en dan ben je klaar om je messen weer te gebruiken.

  • Met een grof en fijn slijpwieltje
  • Eenvoudig in gebruik
  • Geadviseerd door o.a. Wouter Klootwijk en Global
  • Slijpt elke keer op de juiste hoek

Deze waterslijper werkt zo simpel dat er echt geen enkele reden meer is om ooit nog te snijden met een bot mes. Let op: vergeet niet water te gebruiken. Dit smeert en reinigt de wieltjes.

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer0220GB
MerkMinoSharp
MateriaalKunststof, Keramiek
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden
EAN-code4543455522056