Pip Studio SALE

Pip Studio SALE

Pip Studio SALE

Pip Studio servies tot 50% korting!

PiP studio servies aanbieding : tot 50% korting op al het servies van PiP Studio. Waaronder de lijnen Floral, Spring to Life, Royal en uitlopende kleuren van het nieuwe Blushing Birds servies. Naast servies staan er ook enkele kledingstukken op deze pagina. Wij hebben enkel maat M in de collectie en kunnen ook niet aan andere maten komen. De kleding van Pip Studio is maar zeer beperkt op voorraad, dus wees er snel bij op is ook echt op.

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 42 in totaal

Artikelen 1 tot 12 van 42 in totaal

Pip Studio SALE

Het Pip Studio Floral servies is een servies dat op zijn minst bijzonder te noemen is. Het unieke karakter van Pip Studio Floral komt door het goed ontworpen servies, dat zowel qua uiterlijk als qua gebruikersgemak met de top meedoet. Gloudemans Koken en Kado biedt je verschillende serviesstukken van dit merk aan.

Onderdelen van het servies

Het servies van Pip Studio Floral is op zijn minst vrolijk te noemen. De vrolijke en levendige uitstraling komt door het uiterlijk van ieder stuk waar felle kleuren worden afgewisseld met bloemen. Wij bieden je verschillende serviesstukken aan, namelijk bordenkoppen en schotelsmokkenschalen en kommenspecials en overig servies.