PIP Studio

PIP Studio

PIP Studio

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 50 in totaal

Artikelen 1 tot 12 van 50 in totaal

PIP Studio

Pip Servies Verkooppunt

PiP Studio heeft de Floral servies lijn die bekend staat om haar vogeltjes, bloemetjes en gouden rand in een nieuw jasje gestoken. De lijn die in 2008 is uitgebracht heeft dus vanaf augustus 2017 een nieuw design. De Floral servies lijn is de meest populaire lijn van het merk PiP Studio.  Deze servies lijn is dan ook zeer uitgebreid van eierdop tot taartplateau alles is in de Floral serie verkrijgbaar. Het mooie porseleinen PiP Floral servies blijft in de 3 orginele kleuren (blauw, khaki en roze) bestaan en is daardoor heel goed te combineren met de oudere Floral serie.

PiP Floral Cherry (Kers)

PiP Floral heeft in haar eerste servies lijn de boventoon gegeven aan de bloem. In deze servies serie komt de kers voornamelijk terug. De kers is samen met het bloemen motief te zien op de mokken, kop en schotel, gebaksbordjes, onderborden, voorraadpotten, kommen, schalen, theepotten, cakeschalen, etagere en taartplateaus.

De bloem alleen siert nog op de Floral dinerborden en Floral soepborden.

Pip Floral Hummingbird (Kolibries)

PiP Floral heeft er een nieuw vogeltje bij, waar eerst alleen het roodborstje (early bird) op het servies aanwezig was, siert nu ook de kolibries (hummingbird) op de mokjes, kommetjes, vooraadpotten en suikerpotjes. De Floral servies lijn heeft de hummingbird dus in meerde onderdelen verwerkt, de hummingbird komt terug in alle 3 de decoren (blauw, khaki en roze). 

PiP Floral Gift Sets (Geschenkverpakking)

PiP Floral heeft al is vaker geschenkverpakkingen in haar assortiment gehad. Deze dozen werden vaak heel leuk ontvangen. Nu komen ze met een nieuw design die wat rustiger is maar zeker bij de PiP fan in de smaak zal vallen. De PiP geschenkverpakkingen bestaan uit: 4 mokjes, 4 bekers, 4 kop en schotel espresso en 4 kop en schotels. Natuurlijk zijn de geschenkverpakkingen in de kleuren blauw, khaki en roze te verkrijgen. 

PiP Floral Cutlery (Bestek)

Dit heeft PiP Studio nog niet eerder uitegebracht maar kon ook niet lang op zich laten wachten. Het bestek heeft een bloomingtails heft in de kleuren blauw, khaki en roze. Het bestek bestaat uit vork, lepel, mes, theelepel, taartvork / gebaksvork, taartmes en taartschep. Het PiP bestek is ook te verkrijgen in sets waarvan: 4 x theelepel, 4 x taartvork / gebaksvork en een tafelcouvert natuurlijk in alle drie de kleuren (blauw, khaki en roze). 

Pip Studio Floral Servies

Zie hier het nieuwe online colllectieboek van Pip Studio: https://issuu.com/pingham2014/docs/pip_studio_ne_2017_catalogue