Handboek - Snijtechnieken

22,00
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Handboek Snijtechnieken

Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? 'Handboek snijtechnieken' laat u stap-voor-stap zien hoe u de perfectie in al uw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken.
Vier bekende chef-koks -waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten u aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap u moet kiezen, hoe u uw culinaire talenten kunt vergroten en hoe u de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.
Dit boek leert u stap-voor-stap de juiste vaardigheden die nodig zijn om fantastische gerechten te bereiden en met plezier en zelfvertrouwen in de keuken te staan.

Op zoek naar een andere titel? Bekijk hier onze complete collectie landen- en kookbijbels, waaronder leuke titels bij elkaar als starterset.

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer9789059568136
EAN-code9789059568136
MerkKookbijbel
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden