Demeyere

Demeyere

Demeyere

Demeyere pannen kopen


Demeyere is het enige bedrijf in de wereld dat het technologische concept van elk product aanpast aan de specifieke vereisten van elk kookproces en elke bedreidingstechniek. Ingenieurs ontwikkelen en ontwerpen zonder compromissen de vereiste technologieën. De technologieën die door Demeyere ontwikkeld zijn en een duidelijk verschil maken in vergelijking tot andere pannen zijn: InductoBase, 7-lagenmateriaal, TriplInduc en de Silvinox opervlaktebehandeling. Hierdoor zijn de producten van Demeyere uniek en bieden ze een oplossing bij de meest complexe kookuitdagingen in de moderne keuken. Gloudemans koken en kado heeft de volgende series in haar assortiment: Apollo, Atlantis, IndustryIntenseJohn Pawson, Multifunction, Multiline, Proline, Resto en de nieuwste serie Silver 7

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 275 in totaal

Artikelen 1 tot 12 van 275 in totaal

Demeyere

Demeyere Geschiedenis

De Demeyere geschiedenis loopt al vanaf 1908. Sinds haar oprichting in 1908 is Demeyere uitgegroeid van een familiale Belgische onderneming tot een wereldreferentie in roestvrijstalen kookgerei. Al meer dan 100 jaar werken we aan topkwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Het begon allemaal met Emmanuel Demeyere een loodgieter en zinkbewerker met uitstekende vakkennis die werd aangetrokken door een koekjesbedrijf om blikken dozen te produceren. Zijn 17 jarige zoon erfde zijn talent en werd metaalbewerker en uitstekend ondernemer die op deze jonge leeftijd een eigenbedrijfje had met 4 werknemers van boven de 40 jaar! Meer informatie over dit indrukwekkende verhaal over het ontstaan van Demeyere vindt u op de website van Demeyere. 

demeyere silver 7

Demeyere onderdeel van de Zwiling Group

In moderne leefkeukens is er plaats om te eten, koken en ontspannen. De productontwikkeling van ZWILLING wordt grotendeels gedreven door wereldwijde trends op het vlak van koken en wonen. Laat je inspireren en leer van kwaliteit en design te genieten. Zwilling versterkte haar innovatiekracht op het gebied van hoogwaardig kookgerei door overnamen van 2 premiummerken, namelijk Staub en Demeyere! Demeyere staat bekend om kookgerie van RVS terwijl Staub bekend staat om haar gietijzeren pannen. 

De mensen achter Demeyere

Demeyere heeft haar succes en groei in grote mate te danken aan haar personeel: de man of vrouw achter de pannen. Opmerkelijk is de loyaliteit onder de werknemers. Heel wat arbeiders werken jarenlang bij Demeyere en hebben door de jaren heen een enorme vakkennis opgebouwd. Niet alleen de bedrijfsleiders zijn familie, ook bij het personeel zijn heel wat familiebanden te bespeuren. Vaders, moeders, dochters en zonen hebben hun loopbaan bij Demeyere doorgebracht. Het samenspel van goed beleid en gedreven werknemers zorgt ervoor dat de pannen die vandaag van de band rollen in Herentals van hoogstaande kwaliteit zijn en kunnen geleverd worden met 30 jaar garantie. Alle medewerkers samen maken Demeyere zo uniek. 

TriplInduc van Demeyere

Demeyere ontwilkkelde TriplInduc, een combinatie van drie legeringen die ervoor zorgt dat het kookgerei kan gebruikt worden op alle types fornuizen/warmtebronnen, inclusief inductie. Men kan zelfs tijdens het bereidingsproces van het ene type warmtebron naar het andere overschakelen. Dankzij de excellente magnetische eigenschappen zorgt TriplInduc voor een betere en snellere warmteoverdracht in heel de pan en geeft het tot 30% meer rendement. Tenslotte verzekert het dat de bodem niet zal vervormen en vlak blijft, zelfs na jarenlang intensief en profesioneel gebruik!

7-lagenmateriaal van Demeyere

Voor de koekenpannen/bakpannen, conische sauteuses, sudderpannen/sudderpotten en woks gebruikt Demeyere een meerlagenmateriaal tot aan de de rand: 7-PlyMaterial (5-PlyMaterial voor alle producten van Industry). Dit verzekert een optimale warmtespreiding tot aan de rand en een perfecte controle over het bereidingsproces. De totale dikte van de lagen is alijd berekend om de juiste tempratuursverdeling te hebben aangepast aan de bereidingstechniek:

- Voor wokken: 2,3 mm: 230°C op de bodem, 140°C op de zijkanten;
- Voor concische sauteuses, sudderpannen en koekenpannen/bakpannen: 3 tot 3,3 mm;
- Voor de Proline koekenpannen/bakpannen: 4,8 mm (3 mm voor de Proline pan van 20 cm). 

InductoBase van Demeyere 

Voor de rechte kookpannen/-potten en rechte steelpannen gebruikt Demeyere wanden uit roestvrij staal gecombineerd met een warmtegeleidende 7 lagenbodem: InductoBase of InductoSeal. Dit garandeert het hoogste rendement op alle types van warmtebronnen, ook bij lage tempraturen. 

Silvinox Oppervlaktebehandeling van Demeyere

Alle Demeyere producten zijn gemaakt van roestvrij staal 18/10. De mat gepolijsten reeksen van Demeyere zijn voorzien van Silvinox, een uniek systeem van elektromachemische oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal 18/10 door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, zelfs na jarenlang gebruik.  

Demeyere 30 jaar garantie

Het kookgerei van Demeyere wordt gemaakt volgens de strengste normen. Daarom ondersteunen wij de roestvrijstalen producten vanaf de aankoopdatum met een garantie van 30 jaar op alle productie- of materiaalfouten, vooropgesteld dat het product werd gebruikt in overeenstemming met de gebruiks- en onderhoudsinstructies die bij het product werden geleverd en bij huishoudelijk gebruik (10 jaar garantie voor professioneel gebruik).