Duopack Licht & Fris - Aroma Happy & Fresh Wood

Lampe Berger Navulling Duopack Licht & Fris - Aroma Happy & Fresh Wood

33,90
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Lampe Berger Navulling Duopack Licht & Fris - Aroma Happy & Fresh Wood

Moeite met kiezen? Wij helpen u graag! Wij hebben voor alvast een selectie gemaakt van twee geuren in elk geursegment. Duopack Licht & Fris bestaat uit de geuren Aroma Happy en Fresh Wood:

Fresh Wood is een prikkelende compositie rond het hoofdingrediënt lavendel met een moderne touch en hout in de basis. Lavendel stamt af van Lavara, ofwel wassen en werd met de tijd het symbool van zuiverheid en kalmte. 

Aroma Happy is een uitstapje naar zee. De ritmische dans van de golven. Het gelach van de badgasten. Alles begint met de noten van krokante appel en sprankelende meloen. De hartnoot is zonnig, maar wordt getemperd door een subtiel amberachtige basisnoot. 

  • Vanaf 2 flessen navulling gratis verzending, de voordeligste van Nederland!

Lampe Berger Navulling

Nare luchtjes in huis zijn verleden tijd dankzij de katalytische branders van Lampe Berger! De branders hebben een unieke technologie die nare luchtje weghaalt en een heerlijk parfum daarvoor in de plaats verspreid. Zo ruik je dus niet meerdere geuren door elkaar, maar ruikt het heerlijk fris in huis! De branders zijn geschikt voor elke ruimte: de woonkamer, kantoor, keuken, slaapkamer, badkamer, gang, etc. Bepaal zelf de sfeer in huis door te kiezen uit één van de vele parfums van Lampe Berger!

Liever een combopack uit een ander geursegment? Bekijk hier alle Lampe Berger combopacks.

Specificaties
Specificaties
ArtikelnummerDuoAromaHappyFreshWood
GeurFris
KleurBlauw
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden