Maison Berger Autoparfum MRS.

Autoparfum MRS. (Jonathan Adler)

19,95
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Maison Berger Autoparfum MRS.

Deze diffuser heeft een zilver metalen uitvoering met lippen in reliëf. Voorzien van gravure van enkele details zoals het Jonathan Adler logo rondom de rand van de diffuser en het logo van Maison Berger op de achterkant. Voorzien van ee navulling met het huisparfum Envolée d'Argumes (Citrus Breeze). Verspreid 4 tot 6 weken een parfum en is 100% navulbaar.

  • Zet uw ventilatie aan en optimaliseer de parfumverspreiding door hem zachter of harder te laten blazen.
  • De navullingen van keramiek werken optimaal gedurende ca. 4-6 weken.
  • Het Auto Diffuser is 100% navulbaar.

Maison Berger Autoparfum MRS. - Citrus Breeze

Lampe Berger parfum Citrus Breeze, in het frans Envolee D'argumes heeft de volgende omschrijving. De grapefruit is stimulerend, uitbundig maar vluchtig, het wordt gebruikt in de topnoten voor het leveren van zijn frisheid en toniciteit. Het huisparfum bevat lichte vintage citrus tonen, dierbaar in de smaak van Jonathan Adler, evenals de basisnoot Vetiver, die de Amerikaanse moderniteit uit de jaren 90 voortbrengt.

Deze door Maison Berger Paris ontworpen giftset biedt de garantie van Franse knowhow. Een mooie vormgeving die niet afdingt op de kwaliteit, een originaliteit die niet onderdoet voor de doelmatigheid. Alles is goed uitgedacht en onder controle: een naar alle kanten te draaien metalen klem, waarmee het voorwerp eenvoudig op de luchtroosters vastgeklikt kan worden.

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer6582
GeurFruitig
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden