Maison Berger Mist Diffuser Navulling Aroma Energy 475 ml

Mist Diffuser Navulling Aroma Energy

9,50
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Maison Berger Mist Diffuser Navulling Aroma Energy

Neem tijd en pak vol energie de draad weer op dankzij dit huisparfum voor de Mist Diffuser dat u nieuwe energie geeft en helpt positiever te denken!

  • Topnoten: Pamplemousse, Orange
  • Hartnoten: Pamplemousse, Ananas
  • Basisnoten: Musc, Pêche

Krijg binnen enkele ogenblikken weer nieuwe energie met Aroma Energy voor de Mist Diffuser. Dit huisparfum is verrijkt met essentiële olie van grapefruit dat u nieuwe energie geeft en helpt positiever te denken. De citrusachtige noten van citroen, sinaasappel en grapefruit vormen het friszure, sprankelende trio van dit huisparfum. De fruitige annanas en de roos met haar omhullende noten, vormen samen het hart van deze parfumcompositie die eigendigt met perzik en muskus. Aroma Energy heeft een weldadige invloed op uw emotie en staat garant voor een echte energieboost! 

Maison Berger Navulling Aroma Energy 475 ml

De Navulling Mist Diffuser 475ml Aroma Energy is kant-en-klaar en ready-to-use wat wil zeggen dat u geen water of essentiële oliën meer hoeft toe te voegen om (kalk)aanslag te voorkomen! De navullingen voor de Mist Diffuser kunnen enkel en alleen gebruikt worden in combinatie met de Mist Diffuser van Maison Berger Paris.

  • Geniet van een heerlijke fruitige geur in jouw woonkamer!
  • Aroma Energy navulling gaat 40 uur mee.

Zie hier het complete aanbod Maison Berger Mist Diffuser navullingen 475 ml.

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer6471
GeurFruitig, Aroma
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden