BergHOFF Downdraftpannen

BergHOFF Downdraftpannen

 Downdraftpannen

Nieuw bij Gloudemans Koken en Kado!

 

 

BergHOFF is een nieuw merk bij ons in de winkel. Vanuit klanten kwam steeds meer de vraag voor kookpannen met een downdraft systeem. 

Geschiedenis BergHOFF

BergHOFF is opgericht in 1994, destijds onder de naam "Euro-Household". Dit merk was eingelijk gericht op handel met private labels. Oprichter Raf Vanthoor kwam er echter vrij snel achter dat er veel concurentie was en besloot daarom een eigen merk te creëeren. Hiermee was het eigen merk "BergHOFF" geboren.

In 1995 werd voor het eerst meegedaan aan de "Electro-beurs" in Oost - Europa. Hier werd, tot hilariteit van andere standhouders, de collectie tentoongesteld: 3 kookpannensets, 2 besteksets en 1 messenblok. Echter was er veel bezoek en leverde deze beurs de juiste contacten op. Datzelfde jaar werden de eerste bestelling geplaatst.

In 2000 werd de bedrijfsnaam omgevormd in overeenstemming met het merk: BergHOFF Worldwide NV. Vanaf dat ogenblik werd niet meer alleen aangekocht onder de naam BergHOFF, maar startten ook de eerste eigen productontwikkelingen. En Sinds 2004 worden alleen nog eigen producten aangeboden. Het internationale netwerk levert voortdurend nieuwe contacten op voor een verdere marktuitbouw.

In 2004 begon BergHOFF eigen winkels te openen. Tevens kwam Hilde Rutten aan boord als adjunct - directeur. Haar taak was voornamelijk bezig zijn met het dagelijks beleid en de export naar klanten.

In 2008 neemt Hilde Rutten het dochteronderneming BergHOFF Belgium over van Raf Vanthoor. 

Bij de overname, in 2008, veranderde de strategie volledig: geen eigen winkels meer, maar enkel gaan werken als groothandel. De regio werd uitgebreid naar de Benelux.

Sindsdien groeit het bedrijf exponentieel en behaald het zijn jaarlijkse doelstellingen.

In 2014 heeft Hilde dan ook besloten om van vestiging te wijzigen door de enorme groei van het bedrijf. Zo opende het nieuwe hoofdkantoor van BergHOFF Belgium in Paal. 

 

BergHOFF Downdraft kookpannen

Eén van de series van BergHOFF pannen is de GEM serie. Deze serie is geschikt voor alle kookplaten en afzuigkappen. Wat maakt deze serie nou een Downdraft pan? Deze techniek zit hem in de deksel. De deksel van de GEM serie kan op twee manieren op de pan. 

 

Stand 1: De dichte zijde. De deksel sluit de pan goed af om het verwarmingsproces te versnellen. Warmte en smaak blijven behouden.

Stand 2: De open zijde. De deksel heeft kleine openingen waardoor lucht en stoom direct naar de afzuiging worden agevoerd.  

 

BergHOFF Downdraft GEM serie Kookpannensets

Gloudemans Koken en Kado biedt u twee verschillende kookpannensets aan:

BergHOFF pannenset 7-delig 4 pannen

 

Deze set bestaat uit:

  • Diameter kookpan: 24cm, inhoud: 5.7L

  • Diameter kookpan: 20cm, inhoud: 4.2L

  • Diameter steelpan: 20cm, inhoud: 2.8L

  • Diameter koekenpan: 28cm, inhoud: 3.1L

 

 

 

BergHOFF pannenset 9-delig 5 pannen

Deze set bestaat uit:

  • Diameter kookpan: 24cm, inhoud: 5.7L

  • Diameter kookpan: 20cm, inhoud: 4.2L

    • Diameter soeppan: 24cm, inhoud: 8.8L

  • Diameter steelpan: 20cm, inhoud: 2.8L

  • Diameter koekenpan: 28cm, inhoud: 3.1L

 

 

 

 

ACTIE: Bij aankoop van een GEM pannenset een soeplepel t.w.v. €20,- kado!