Maxwell and Williams Waratah Serie

Maxwell and Williams Waratah Serie

Maxwell and Williams Waratah serie

Waratah. Een bijzondere naam voor een bijzondere servies reeks van Maxwell and Williams.

 

Waratah Collection

 

Maxwell and Williams vertelt over zichzelf het volgende:

“Als een wereldwijd erkend merk, spreekt de uitzonderlijke kwaliteit en betaalbaarheid van Maxwell & Williams Designer Homewares voor zich. Onze collecties worden verkocht in meer dan 500 winkels in Australië en in zo'n 40 landen over de hele wereld.

In de kern blijft de belofte van Maxwell & Williams trouw aan de basis waarop deze is gebouwd: uitzonderlijke kwaliteit en de levensstijlkeuzes die elk assortiment creëert. Iets waar onze trouwe klanten van hebben genoten sinds het merk in 1996 voor het eerst op de markt kwam.

Van de keuken tot de tafel en daarbuiten, het Maxwell & Williams-assortiment heeft een stuk voor elke gelegenheid - van een informele afternoon tea tot een uitgebreid diner. We gebruiken alleen de beste beschikbare materialen, van 's werelds toonaangevende fabrikanten, die hoogwaardige keramiek, glas, roestvrij staal en acryl aanbieden.

Of je nu een gezin bent dat op zoek is naar vernieuwing of een stel dat begint in je eerste huis, het potentieel, de mogelijkheden en combinaties zijn onmogelijk te negeren.”

 

Maar waar kom de naam Waratah vandaan?

Waratah is een struiksoort afkomstig uit de zuidoostelijke delen van Australië. Deze struiksoort wordt gekenmerkt door felrode bloemen. Deze bloemen zijn dan weer terug te vinden in het servies. Maxwell and Williams is een Australisch bedrijf en geeft hiermee een ode aan een stukje erfgoed. Niet voor niks is de bloem van de Waratah ook het staatsembleem van New South Wales. 

 

Elk deel van dit Australische servies wordt gekenmerkt door de bloem van de Waratah en bestaat uit de volgende onderdelen:

 

Waratah dinerbord 27.5 cm. Het bord heeft aan de rechterkant een mooie print en is links wat rustiger. Geniet van een heerlijk diner van dit stoere dinerbord met bloemenmotief.

Waratah Dinerbord

Waratah ontbijtbord 23 cm. Het bord heeft aan de rechterkant de Waratah print en is aan de linkerkant meer wit. Dit prachtige sierwerk zorgt voor kleur op de ontbijttafel. 

Waratah ontbijtbord

Waratah gebaksbord 19 cm, maar ook heel goed te gebruiken als dessertbord. Het bord is namelijk iets groter dan een 'normaal' gebaksbord, waarvan de diameter vaak tussen de 16 en 18 cm ligt. Het dessertbord is prachtig versierd met de bloemen van de Waratah struik uit Australië.

Waratah Gebaksbord

Waratah kom 18.5 cm. De kom is in de binnenkant 'gewoon' wit en heeft aan de buitenkant een mooie print. Deze kom / schaal is wat lager dan het andere kommetje in deze collectie. Gebruik de kom voor het serveren van een bijgerecht of een lekkere salade. Met een inhoud van 800 ml is hij een echte alleskunner.

Waratah Kom 18,5

Waratah kom 16 cm. Deze kom is vergelijkbaar met de 18,5 cm kom. De binnenkant is wit en de buitenkant is versiert met de Waratah. De kom 16 cm is de meest gebruikte maat. Gebruik de kom voor het serveren van snacks, chips, nootjes maar gebruik hem in de ochtend voor een lekker bakje yoghurt. Met een inhoud van 700 ml is hij ook uitermate geschikt als soepkom.

Waratah Kom 16

Waratah beker / mok 450 ml. De beker is in de binnenkant wit en heeft aan de buitenkant een mooie bloemenprint. Als je nog geen zin hebt in een lekkere kop thee dan krijg je het wel van deze mok.

Waratah Mok 400ml

Waratah kop en schotel 400 ml. Het kopje heeft een witte binnenkant en heeft aan de buitenkant een mooie print. Het schoteltje is ook voorzien van de Waratah bloem. Dit is het grootste kop en schotel setje van de 3 kop en schotels in de Waratah collectie. 

Waratah kop en schotel 200 ml. De kop en schotel zijn beiden voorzien van de Waratah bloem. Dit is de meest gekozen maat in de kop en schotel serie. Geniet van een lekker kopje koffie in dit prachtige servies.

Waratah Kop en Schotel 200ml

Waratah esspreso kop en schoteltje 170 ml. Het kleinste maatje in de kop en schotel serie. Ideaal voor een espresso, maar ook voor bijvoorbeeld een bolletje ijs. Zo serveert u uw dessert een keer op een andere manier!

Waratah Kop en Schotel 170ml

 

Het Waratah servies van Maxwell and Williams is opzichzelfstaand al erg mooi en kleurrijk, maar laat zich ook prachtig combineren met andere serviezen. 

Wat dacht u bijvoorbeeld van de lijn Maxwell and Williams Caviar Black. Door het zwart worden de kleuren nog sprekender, maar maken het algeheel wat rustiger.

 

Maar er zijn natuurlijk nog veel mogelijkheden! Bezoek onze winkel in Uden en laat u inspireren.

Gerelateerde producten