Le Creuset Nectar de nieuwe kleur geel

Le Creuset Nectar de nieuwe kleur geel

Le Creuset is haar kleurpalet aan het vernieuwen, waar eerst de kleur groen werd aangepast naar de kleur Bamboo werd daarna de kleur Marseille Blauw aangepast naar de kleur Azure. Nu is het de beurt aan de kleur Soleil, deze gele kleur wordt een stuk warmer en krijgt de naam Nectar.

Het nieuwe Nectar van Le Creuset heeft de warme tinten van honing en karamel en zorgt voor een betoverende gele gloed in elke keuken en op iedere dinertafel, bij elke gelegenheid. Nectar is geïnspireerd op het kostbare nectar dat de basis vormt voor heerlijke honing. Deze diepe en rijke geeltint geeft met zijn amberkleurige tonen een spoor van warmte aan jouw keuken en nodigt fijnproevers uit om te genieten van eenvoudig koken met rijke en gedrufde smaken. 

In een seizoen waarin de dagen korter zijn en de lucht koeler wordt, biedt Nectar een rijke basis voor andere kleuren zoals het weelderige Bamboo en het vurige Oranjerood, die het gevoel van de kleurrijke vallende herfstbladeren oproepen. Nectar de nieuwe kleur geel past ook heel mooi bij de donkerblauwe Limited Edition kleur Ink.

Le Creuset Nectar komt terug in de volgende 5 artikelgroepen van Le Creuset:

  • Geëmailleerd gietijzer
  • Aardewerk
  • Molens
  • Silicone
  • Wijnaccessoires

Gloudemans koken en kado in Uden heeft als premium verkooppunt van Le Creuset het complete Nectar assortiment ruim op voorraad.

Gerelateerde producten