Asperges met pasta en paksoi

Asperges met pasta en paksoi

Dit recept is geschikt voor 2 personen. Het heeft een voorbereidingstijd van 20 min. en een kooktijd van 30 min. 

Ingrediënten: Asperges met pasta en paksoiasperge-wokken

  • Een half pakje noedels
  • 300 g asperges
  • 1 stronk paksoi
  • 1 stukje geraspte gember
  • 1 handvol enoki paddenstoelen
  • Arachideolie
  • 3 teentjes look
  • 20 ml sojasaus
  • 40 ml olie

Bereiding: Asperges met pasta en paksoi

  • Maak een dressing met de olie, sojasaus, gember en look, zet even weg.
  • Knak de harde kant van de geschilde asperges en snijd in hapklare stukken. Snijd de paksoi in repen.
  • Roerbak de asperges in een wok en voeg na enkele minuten het wit van de paksoi toe.
  • Kook de noedels al dente.
  • Als de asperges beetgaar zijn, voeg dan het groen van de paksoi en de paddenstoelen toe en laat even slinken.
  • Meng nu de noedels en de dressing door de warme groenten.
  • Werk eventueel af met eetbare bloemen.
Gerelateerde producten