Deze website gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Lees meer
Demo van Miljuschka

Kortgeleden kreeg ik (klaartje) de kans om een demo bij te wonen van miljuschka Witsenhausen, daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen!
De koningin van de Cheesecakes liet ons zien hoe je een lekkere cheesecake-shooter maakt en gelukkig mochten we er ook een paar proeven.
Na een gezellig fotomomentje was de demo alweer voorbij...
Gelukkig kregen we o.a. een aantal receptjes van haar mee, waarvan ik er eentje hieronder met jullie deel: Karamel Appeltaart Shooters.
Ingrediënten
Werkwijze
-
Smelt de boter in een koekenpan en voeg de appelblokjes toe. Laat onder voortdurend roeren zacht worden. Roer de appelmoes erdoor, doe in een schone kom en zet 20 tot 30 minuten in de koelkast tot het goed is afgekoeld.
-
Sla de 250 ml slagroom stijf.
-
Meng de roomkaas met de dulce de leche tot een gladde massa en spatel de opgeslagen slagroom erdoor.
-
Vul de glaasjes om en om met het roommengsel en de afgekoelde appelsaus, van beiden ongeveer 2 laagjes.
-
Sla de 120 ml slagroom op met een el kristalsuiker en garneer de glaasjes ermee.
-
Maak af met wat kaneelpoeder en eventueel andere eetbare versiering.
Kijk voor nog meer lekkere cheesecake recepten zeker ook eens op de site van Miljuschka, Smakelijk!