EME Italy

EME Italy

EME Italy

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 65 in totaal

Artikelen 1 tot 12 van 65 in totaal

EME Italy

EME Bestek

Bestek heeft een grote impact op de totale uitstraling van uw gedekte tafel. Het is een belangrijk onderdeel bij de maaltijd, waar u elke dag weer van geniet. We hebben bestek in verschillende merken en stijlen. Wij werken alleen met merken die een hoge kwaliteit waarborgen. Het merk EME uit Italy behoord tot één van onze merken. 

Het merk EME komt uit Italy en daar wordt het vandaag de dag nog steeds gemaakt. In een stad genaamd Lumezzane een paar kilometer ten oosten van Milaan staat daar de grootste bestekfabriek van Europa. Dus als u kiest voor een EME bestek, dan kiest u voor een bestek dat nog in Europa wordt geproduceerd, wat vandaag de dag zeldzaam is, aangezien de productie van bestek bijna in zijn geheel naar het oosten verhuisd is. EME heeft niet alleen bestek in haar assortiment maar maakt bijvoorbeeld ook dienbladen, schalen, roomstelletjes, servettenhouders, wijnkoelers, keukenhulpen en messen.

EME Bestekfabriek 

Dit is een filmpje van de bestekfabriek in Lumezzane, waar alle bestekonderdelen gemaakt worden:

EME Besteksets Bestekcassetes

EME besteksets zijn er in verschillende modellen en samenstellingen, de modellen lopen uiteen van heel klassiek tot ultra modern. U zult verstelt staan van de vele mogelijkheden die EME u biedt. Zo zijn er 30 delige besteksets, 51 delige besteksets, 64 delige besteksets, 89 delige besteksets. Deze bestaan uit 6 persoons bestekcassets, 9 persoons bestekcassetes en 12 persoons bestekcassettes.

EME Bestek losse onderdelen

EME biedt u de mogelijkheid om onderdelen los te kopen. Hierdoor kunt  u in de toekomst uw bestekset altijd aanvullen, de kans is namelijk groot dat u in de jaren na aanschaf iets kwijt zult raken. Dit zou zonde zijn, maar dankzij deze uitstekende service houdt u een compleet EME bestekset en dineert u atlijd in stijl. Met losse onderdelen hoeft u niet alleen te denken aan losse lepel, vork of messen, maar denk ook aan een slacouvert, taartschep, soeplepel, juslepel, sauslepel, vleesvork, suikerschep, visvork, vismes, steakmes, fruitmesje, gebaksmesje, longdrink lepel, oestervork, rijstlepel, taartvorkje, koffie- minilepel, theelepel en dessertlepel. 

EME Bestek modellen

Gloudemans koken & kado is premium dealer van het merk EME en daarom hebben wij een groot deel van het assortiment van EME opgenomen. Bent u opzoek naar een prachtig Italiaans bestek voor jezelf of vrienden en familie die gaan trouwen? Dan bent u hier op de juiste plaats, wij bieden u onder andere de volgende modellen: 

Naam Model Dikte
EME Beta        Modern          4,0 mm           
EME Classic Klassiek 2,5 mm
EME Chef Klasiek     4,0 mm        
EME Domus Klasiek 3,0 mm
EME Doram Modern 2,5 mm
EME Eden Klasiek  3,0 mm
EME Hotel Modern 2,5 mm
EME Impero Klasiek 2,5 mm
EME Kappa Modern 2,5 mm
EME Lux Modern 2,5 mm
EME Luigi XVI   Klasiek 3,0 mm
EME Opera Modern 5,0 mm
EME Perles Klasiek 2,5 mm
EME Royal Klassiek 2,5 mm
EME Savoia Klasiek 2,5 mm
EME Venice Design 4,0 mm
EME Alfa Modern 2,0 mm
EME Ambassador    Klasiek 2,0 mm
EME Oasi Modern 3,0 mm
EME Olimpio Modern 4,0 mm


EME Gekleurd bestek

Naast het traditionele bestek heeft Gloudemans koken & kado ook gekleurd bestek in het assortiment opgenomen. Dit kleuren bestek dat gemaakt is uit een combinatie van hoogwaardig kunststof en 18/10 roestvrijstaal vrolijkt iedere tafel helemaal op! Wij hebben 3 verschillende modellen van het EME gekleurd bestek, namelijk:

Naam  Model Kleuren
EME Ballon   Stip             Roze, Blauw, Groen, Oranje, Rood  
EME Bateau     Streep Roze, Blauw, Groen, Oranje, Rood 
EME Carrè Ruit Roze, Blauw, Groen, Oranje, Rood 


Het kleuren bestek van EME is in de volgende samenstelling standaart bij ons verkrijgbaar: lepel, vork, mes, dessertlepel, taartvork, taartschep, saladecouvert en kaasmesje. Mocht u het willen uitbreiden dan bestellen wij de onderdelen graag voor u, het betreft dan een maximale levertijd van 2 weken. De modellen EME Ballon, EME Bateau en EME Carrè zijn allemaal vaatwasmaschinebestendig!

EME Bestek sfeerfoto's

eme bestek  eme bestek foto

eme bestek goud

eme bestekset eme gekleurd bestek gekleurd bestek eme