Demeyere Alu Comfort 3 Ceraforce Koekenpan

Demeyere Alu Comfort 3 Ceraforce Koekenpan

Demeyere Alu Comfort 3 Ceraforce Koekenpan

Demeyere Alu Comfort 3 Ceraforce Koekenpan

Demeyere Alu Comfort 3 Ceraforce

De Demeyere Alu Comfort 3 Ceraforce pannen hebben een innovatieve keramische laag met goede antikleef eigenschappen tot 250 graden gecombineerd met extra hoge krasbestendigheid voor een goudbruin bakresultaat.

Alu Comfort 3 Ceraforce inductiegeschikt

De pannen zijn geschikt voor alle warmebronnen, inclusief inductie. De pannen hebben een 5 mm dikke bodem met extra bodemstabiliteit dankzij de innovatieve Radiant vorm.

Alu Comfort 3 Ceraforce koudgrepen

De Alu Comfort 3 Ceraforce pannen hebben een "cool-touch" greep, hierdoor worden de pannen maximaal handwarm, op inductie zal de warmteoverdracht naar de greep al helemaal minimaal zijn. 

Alu Comfort 3 Ceraforce schoonmaken

De pannen zijn geschikt voor de vaatwasser maar voor een extra lange levensduur wordt handwas aanbevolen. Daarbij is de vaatwasser ook snel vol als er een pan in wordt gedaan.

demeyere-alu-comfort-3-ceraforce

Demeyere Alu Comfort 3 Ceraforce pannen

Het 3 segment van Demeyere "voor als het snel moet gaan". De Alu Comfort 3 Ceraforce pannen zijn vlot te hanteren en vragen geen specifieke vaardigheden in de keuken. Het 3 segment van Demeyere is een prima instapreeks. Deze pannenserie heeft de volgende pannen in de collectie:

  • Demeyere Alu Comfort 3 Ceraforce koekenpan 20 cm
  • Demeyere Alu Comfort 3 Ceraforce koekenpan 24 cm
  • Demeyere Alu Comfort 3 Ceraforce koekenpan 28 cm
  • Demeyere Alu Comfort 3 Ceraforce koekenpan 30 cm
  • Demeyere Alu Comfort 3 Ceraforce wok 28 cm
  • Demeyere Alu Comfort 3 Ceraforce koekenpannenset 2 stuks

Verstandig is om de pannen op te bergen met behulp van een panbeschermer. Wij raden om gebruik te maken van de Demeyere siliconen panbeschermer.