Demeyere Ecoline Koekenpan

Demeyere Ecoline Koekenpan

Demeyere Ecoline Koekenpan
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Demeyere Ecoline Koekenpan

Demeyere Ecoline Koekenpan

Demeyere omschrijft de Ecoline koekenpan als duurzaam, gebruiks- en budgetvriendelijk en wij kunnen ons zeker vinden in deze omschrijving. De Ecoline bak-/koekenpannen zijn blinkend gepolijst en gemaakt van een meerlagenmateriaal van 3 mm dik tot aan de rand voor een goede warmteverdeling.

Het zijn budgetvriendelijke pannen die binnen hun categorie ongetwijfeld de meest performante en gebruiksvriendelijke zijn. Een roestvrijstalen pan geeft het mooiste bakresultaat en is bovendien zeer duurzaam. Voor de Ecoline pannen biedt Demeyere een garantie van 10 jaar op alle productie- of materiaalfouten.

"Mijn ideale eerste RVS koekenpan, duurzaam en budgetvriendelijk"

Demeyere Ecoline Review

De Demeyere Ecoline is zoals gezegd een budgetvriendelijke RVS koekenpan, voor de productdetails zie onderstaande afbeelding. 

demeyere_ecoline_koekenpan

1. Demeyere Ecoline Meerlagenmateriaal

Het meerlagenmateriaal tot aan de rand (3 mm) zorgt voor een goede gelijkmatige warmteverdeling door gehele oppervlakte van de pan. Geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie. 

2. Demeyere Ecoline Greep

Door hun uitvoering en vorm uit gevormd roestvrij staal 18/10 blijven de grepen langer koel op elektrische fornuizen. Dankzij een unieke lastechnologie zijn de grepen extra stevig bevestigd en uiterst hygiënisch. Vuil, vet of bacteriën krijgen geen kans om zich in te nestelen (zoals in tegenstelling tot grepen die bevestigd zijn met klinknagels).

Demeyere Ecoline Collectie

De Ecoline collectie van Demeyere bestaat uit de volgende koekenpannen: 

De diameters van de koekenpan zijn de diameters van rand tot rand aan de bovenkant van de pan. De pan loopt conisch naar binnen toe, waardoor de bodem van de pan kleiner is. Bij gebruik op inductie pas altijd de juiste zone toe ten opzichte van de bodem van de pan.