Le Creuset Riviera Collectie

Le Creuset Riviera Collectie

Le Creuset Riviera Collectie

Ons aanbod

Toon/verberg filters

3 artikelen

3 artikelen

Le Creuset Riviera Collectie

De Riviera servies collectie van Le Creuset is het limited edition servies van 2022. Dit zomerse servies is geïnspireerd door de zonovergoten streek die aan de Middelandse Zee grenst, is de Riviera collectie onmiskenbaar vrolijk en het perfecte geschenk voor liefhebbers van reizen en avontuur. De kleuren zijn zo opgebouwd alsof het lijkt dat je van het strand het water in loopt (van rechts naar links). Waarbij Nectar natuurlijk het strand is, Meringue het schuim van de zee, Caribbean Blue het ondiepe water en Azure het diepe water. De Riviera collectie wordt verwacht; juni 2022.

Le Creuset Riviera servies

Maak kennis met de Riviera collectie! Haal de 'joie de vivre' van Zuid-Frankrijk naar uw keuken. Het leven van de Franse Riviera is warm, zorgeloos en heerlijk. Dit is een levenswijze die perfect tot uiting komt in de nieuwe Le Creuset aardewerk geschenkcollectie. Zoals eerder gezegd is de collectie geïnspireerd door de zonovergoten streek die aan de Middelandse Zee grenst. Deze collectie beschikt weer over mooie geschenkverpakkingen, allemaal in setjes van 4 stuks. 

le-creuset-riviera-collection

Le Creuset Riviera servies kopen

Ben je van plan om het Le Creuset Riviera servies te kopen? Dan heb je een goede keuze gemaakt! Zo niet, dan lees nog even verder. De frisse, stralende kleuren van de Riviera Collectie doen denken aan de warme kleuren van een zwoel zomerdiner bij zonsondergang. Ze zorgen voor een gevoel van ontspanning en een ongeëvenaard zomergevoel. Met Caribbean Blue, Meringue en twee nieuwe kleuren, Azure en Nectar, roept het frisse palet herinneringen op aan vakantie in de zon en aan het rijke culinaire erfgoed van de streek. 

Zelfs voor degenen die mijlenver van de glamoureuze Franse streek wonen, biedt de Riviera collectie de perfecte kans om het gevoel ervan in huis te halen. Met tien sets in prachtig geïlulstreerde geschenkdozen, is elk item gemaakt van geglazuurd aardewerk dat gebruikt kan worden in de oven, magnetron, koelkast en diepvriezer.

Le Creuset Riviera Collectie

Zoals gezegd zijn er 10 verschillende giftsets uitgebracht. De 2 nieuwe kleuren (Azure en Nectar) zijn helaas nog niet los te verkrijgen, maar is er helaas 1 kopje, bordje of schaaltje gevallen, bel of mail ons gerust. Wij kijken graag of wij jullie kunnen helpen. Dit zijn de 10 verschillende giftsets: 

le-creuset-the-riviera-collection