Deze website gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Lees meer
Inmaak- en Fermenteerbijbel - Simone van Thull
34,99
- Voor 15:00 besteld vandaag verzonden
Inmaak- en Fermenteerbijbel - Simone van Thull - Hardcover
Hét naslagwerk voor iedereen die alles over inmaken en fermenteren wil weten. Van augurk tot ingemaakte bietjes en van zuurkool tot kimchi en kefir. In Inmaak- en fermenteerbijbel leert Simone van Thull je alles over inmaken en fermenteren. Inmaken en fermenteren doen we al zo lang de mens kookt. Pas eind jaren 60 iedereen een koelkast. Niet hip en nieuw dus maar oude technieken om eten te maken vol levende bacteriën die in ons dieet horen.
- Aantal pagina's: 496
- Auteur: Simone van Thull
- Editie: Hardcover
- Druk: okt 2023
- Uitgegeven door: Carrera Culinair
Op zoek naar een andere titel? Bekijk hier onze complete collectie kookbijbels, waaronder leuke titels bij elkaar als starterset.
Specificaties
Artikelnummer | 9789048866489 |
---|---|
EAN-code | 9789048866489 |
Merk | Kookbijbel |
Levertijd | Voor 15:00 besteld vandaag verzonden |