Inmaak- en Fermenteerbijbel - Simone van Thull

34,99
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Inmaak- en Fermenteerbijbel - Simone van Thull - Hardcover

Hét naslagwerk voor iedereen die alles over inmaken en fermenteren wil weten. Van augurk tot ingemaakte bietjes en van zuurkool tot kimchi en kefir. In Inmaak- en fermenteerbijbel leert Simone van Thull je alles over inmaken en fermenteren. Inmaken en fermenteren doen we al zo lang de mens kookt. Pas eind jaren 60 iedereen een koelkast. Niet hip en nieuw dus maar oude technieken om eten te maken vol levende bacteriën die in ons dieet horen.

  • Aantal pagina's: 496
  • Auteur: Simone van Thull
  • Editie: Hardcover
  • Druk: okt 2023
  • Uitgegeven door: Carrera Culinair

Op zoek naar een andere titel? Bekijk hier onze complete collectie kookbijbels, waaronder leuke titels bij elkaar als starterset.

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer9789048866489
EAN-code9789048866489
MerkKookbijbel
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden