Koekjesbijbel - Rutger van den Broek

Speciale prijs 29,95 Normale prijs 33,99
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Koekjesbijbel - Rutger van den Broek - Hardcover

Koekjesbijbel is hét naslagwerk voor de koekjesliefhebber! Met meer dan 170 koekjesrecepten zit je met Koekjesbijbel gebakken: van oud-Hollandse klassiekers als Jan Hagel en bokkenpootjes tot internationaal bekende koekjes als amaretti en shortbread. Maar er zijn ook genoeg minder bekende koekjes om te ontdekken, zoals dennenkoeken en craquants met karamel en hazelnoten. Leer de basistechnieken met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en maak handig gebruik van de ruime selectie aan basisrecepten. Daarnaast vind je praktische tips bij de recepten, zodat je zelf de lekkerste en mooiste koekjes kunt bakken!

  • Meer dan 170 recepten
  • Heldere how-to's en technieken
  • Duidelijke stap-voor-stap-foto's
  • Tips voor de lekkerste koekjes

Rutger van den Broek gooide hoge ogen als winnaar van de eerste editie van Heel Holland Bakt. Als kind klom hij al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. Eerder verschenen onder meer Het hartige bakboekRutger baktRutger bakt feestelijk en Cakes. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 70.000 exemplaren verkocht. Ook heeft Rutger een veelgelezen bakblog RutgerBakt.nl.

Op zoek naar een andere titel? Bekijk hier onze complete collectie kookbijbels, waaronder leuke titels bij elkaar als starterset.

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer9789048842841
EAN-code9789048842841
MerkKookbijbel
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden