Wildbijbel - Peter Klosse

Speciale prijs 29,95 Normale prijs 34,99
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Wildbijbel - Peter Klosse - Hardcover

Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild.

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

  • Technieken om wild voor te bereiden, van fazant tot edelhert
  • Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput
  • Heldere stap-voor-stapfoto's
  • Van klassieke bereidingen tot moderne gerechten
  • Inclusief een hoofdstuk over wijn en wild
  • Aantal pagina's: 464
  • Auteur: Peter Klosse
  • Editie: Hardcover
  • Druk: okt 2018
  • Uitgegeven door: Carrera Culinair

Op zoek naar een andere titel? Bekijk hier onze complete collectie kookbijbels, waaronder leuke titels bij elkaar als starterset.

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer9789048844845
EAN-code9789048844845
MerkKookbijbel
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden