Worstbijbel - Meneer Wateetons

Speciale prijs 29,95 Normale prijs 33,99
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Worstbijbel - Meneer Wateetons - Hardcover

Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de vleesliefhebber die kwaliteit op zijn bord wil.

  • Meer dan 50 recepten
  • Heldere how-to's en technieken
  • Duidelijke stap-voor-stap-foto's

Meneer Wateetons is foodwriter en schreef meer dan acht boeken, die vaak worden omschreven als zeer compleet, diepgravend en hilarisch. Als zelfstandig werkend kok én gepromoveerde wetenschapper is hij onderzoekend en sceptisch van aard en hij schept er genoegen in culinaire mythes met de grond gelijk te maken. Zijn boeken en andere stukken kenmerken zich door een gedegen wetenschappelijke onderbouwing, een humoristische schrijfstijl en een onverwoestbare can-do-attitude.

Op zoek naar een andere titel? Bekijk hier onze complete collectie kookbijbels, waaronder leuke titels bij elkaar als starterset.

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer9789048842261
EAN-code9789048842261
MerkKookbijbel
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden