Woll Eco Lite glasdeksel 20 cm

18,95
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Woll Eco Lite glasdeksel 20 cm

Een glasdeksel is van meerwaarde in jouw keuken. Niet alleen zorgt het voor bescherming tijdens het koken, maar ook zorgt een deksel er voor dat de temperatuur behouden blijft of de inhoud sneller tot een kookpunt komt. Zo kook je efficiënter en milieubewuster. Deze glasdeksel uit de Eco Lite serie van Woll is in meerdere maten verkrijgbaar en past perfect op de pannen uit dezelfde serie. Zodoende kan je jouw collectie volledig samenstellen en verzamelen. De deksel is ovenbestendig tot 200 graden Celsius en kan gereinigd worden in de vaatwasmachine.

  • Must have item
  • Ovenbestendig tot 200 graden
  • Vaatwasbestendig
  • Veiligheidsglas

Woll EcoLite Induction QXR

De EcoLite QXR serie is de nieuwste serie van het Duitse merk Woll. De serie kenmerkt zich door 100% gerecycled aluminium te gebruiken in de productie van hun pannen. De stelen bevatten 50% herbruikbare materialen. Deze worden verkregen uit houtmeel - een bijproduct uit duurzaam beboste bossen in Nedersaksen. Dit maakt de pannen dus tot een typisch Duits product, wat degelijkheid en vertrouwen uitstraalt. Doordat de pannen 35% lichter zijn dan de Diamond Lite versies is het gebruiksgemak optimaal en dus ook perfect voor gebruikers welke een lichtere, maar oerdegelijke pan in huis willen hebben. De verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled karton en bedrukt met slechts één kleur milieuvriendelijke inkt. Koop je een pan uit de EcoLite QXR serie, dan ben je niet alleen verzekerd van een fantastisch product, maar draag je ook je steentje bij aan het milieu.

Het Duitse merk Woll is al sinds 1979 meester in het maken van pannen van professionele kwaliteit, die voldoen aan de hoogste eisen. Woll combineert traditionele ambacht met innovatieve technologieën voor een markt bestaande uit meer dan 45 landen wereldwijd. Het is niet voor niets dat na ruim 30 jaar in het vak de pannen nog steeds favoriet zijn bij vele chefs en huishoudens over de hele wereld. Vakmanschap in combinatie met functionaliteit heeft een naam: Woll.

Specificaties
Specificaties
ArtikelnummerS20ELM
Maat20 cm
MerkWoll
MateriaalGlas
KleurTransparant
VaatwasbestendigJa
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden
EAN-code4054359018038