Maison Berger Parfumverspreider Evanescence Fauve

49,95
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Maison Berger Parfumverspreider Evanescence Fauve

Het geraffineerde ontwerp van deze Parfumverspreider Evanescence Fauve, bedacht door Serge Rusak, is modern. Het bewerkte glas dat hier anders is toegepast, heeft talrijke fijn geciseleerde details voor een verfijnde decoratieve uitstraling. De uitlopende kleur fauve met rookeffect geeft uw interieur onmiskenbare charme. Het art deco effect van dit voorwerp is ook terug te vinden in de weelderige diamantpunten en de fijn gegraveerde ring met de motieven van deze collectie. De Parfumverspreider Evanescence Fauve wordt geleverd met een huisparfum van 200 ml. De noten van kardemom, wierook en leer, heerlijk verspreid door de 8 grote Parfumverspreider, betoveren zodra u de ruimte binnenkomt. Het huisparfum Cuir Mystique heeft een echte kracht die u meeneemt naar een mysterieuze en betoverende wereld. Deze is ideaal om thuis een warme en gastvrije sfeer te creëren waar u meerdere weken van zult genieten.

Maison Berger Parfumverspreider Evanescence Fauve - Mystic Leather 200 ml

Onthul uw unieke persoonlijkheid en uw verfijnde smaak door te kiezen voor deze Parfumverspreider en het parfum Cuir Mystique om uw interieur te sublimeren. Maison Berger Paris levert een uitgebreide collectie van parfumverspreiders met sticks in diverse uitvoeringen en kleuren. Vier sticks zijn al voldoende om je favoriete huisparfum te verspreiden. Het perfecte cadeau om te geven én om te krijgen.

  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Heractiveer de parfumverspreiding door de sticks regelmatig om te keren.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
  • Navulbaar met de 200ml navullingen van Maison Berger Paris voor de parfumverspreider.
Specificaties
Specificaties
Artikelnummer006997
GeurOriëntaals
KleurBruin
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden
EAN-code3127290069979