Maison Berger Parfumverspreider Holly Gris Mousse + Amber Powder 180 ml

39,50
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Maison Berger Parfumverspreider Holly Gris Mousse

Voeg een charmant en verfijnd accent toe aan uw interieur met de parfumverspreider Holly Gris Mousse. Dit elegante voorwerp is een ontwerp van Sylvie de France en een perfecte combinatie van modern design en warme parfums. De hele collectie is bijzonder coherent, zodat u kunt kiezen uit een homogeen decoratieassortiment. De subtiele kleur gris mousse zorg voor een zachte en rustgevende esthetische uitstraling. De kleur vult de ronde vormen van deze parfumverspreider met sticks trouwens perfect aan. Hij past dan ook bij elke stijl, van de meest klassieke tot de meest eclectische. De eenvoudig te gebruiken parfumverspreider Holly Gris Mousse kan op elke willekeurige plek neergezet worden. De sticks zuigen langzaamaan de geur Poussière d’Ambre op, met noten van kaneel, amber en balsems. Dan wordt u omhuld door een intense, weldadige geur en ontstaat een gastvrije sfeer in uw leefruimtes.

Maison Berger Geurstokjes Holly Gris Mousse - Amber Powder 180 ml

Beleef heerlijke gedeelde momenten met deze prachtige Parfumverspreider Holly Gris Mousse met het krachtige, warme en verfijnde parfum van Poussière d’Ambre. Maison Berger Paris levert een uitgebreide collectie van parfumverspreiders met sticks in diverse uitvoeringen en kleuren. Vier sticks zijn al voldoende om je favoriete huisparfum te verspreiden. Het perfecte cadeau om te geven én om te krijgen.

  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Heractiveer de parfumverspreiding door de sticks regelmatig om te keren.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
  • Navulbaar met de 200ml navullingen van Maison Berger Paris voor de parfumverspreider.
Specificaties
Specificaties
Artikelnummer7486
GeurOriëntaals
KleurBruin, Goud
MateriaalGlas
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden
EAN-code3127290074867