Lampe Berger Triopack Voorjaar - Liliflora, Underneath the Magnolias, Paris Chic

50,85
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Lampe Berger Triopack Voorjaar - Liliflora, Underneath the Magnolias, Paris Chic

Wij hebben voor u alvast een selectie gemaakt van drie heerlijke geuren voor het voorjaar. Zo heeft u altijd een heerlijk ruikend parfum in huis en kunt u ook nog eens afwisselen! Triopack voorjaar bestaat uit de volgende geuren Liliflora, Underneath the Magnolias & Paris Chic:

Liliflora huisparfum benadrukt de gracieuze uitstraling van Liliflora Magnolia door een verleidelijk bloemenhart, gecontrasteerd met koele citrus voor energie en zachte zoete vanille. Een uitnodiging om dit moment van intens geluk te grijpen en om van elke seconde een uniek moment te maken.

Underneath the Magnolias is een huisparfum tussen sensualiteit en provocatie, een bloemige chypre met vleselijke fruitaccenten. Vrouwelijk en voluptueus, het parfum ontplooit met een reeks bloemige noten die het resultaat zijn van een opmerkelijke balans tussen rozenblaadjes, zwarte jasmijn, amber en patchouli

Paris Chic: Haar bloemrijke notities verbergen de tijdloze elegantie van deze Haute-Couture parfum. Bergamot, jasmijn water en witte muskus creëren in een boeiende geur. Gemaakt voor wie houdt van luxe.

  • Vanaf 2 flessen navulling gratis verzending, de voordeligste van Nederland!

Lampe Berger Navulling

Nare luchtjes in huis zijn verleden tijd dankzij de katalytische branders van Lampe Berger! De branders hebben een unieke technologie die nare luchtje weghaalt en een heerlijk parfum daarvoor in de plaats verspreid. Zo ruik je dus niet meerdere geuren door elkaar, maar ruikt het heerlijk fris in huis! De branders zijn geschikt voor elke ruimte: de woonkamer, kantoor, keuken, slaapkamer, badkamer, gang, etc. Bepaal zelf de sfeer in huis door te kiezen uit één van de vele parfums van Lampe Berger!

Liever een combopack uit een ander geursegment? Bekijk hier alle Lampe Berger combopacks.

Specificaties
Specificaties
ArtikelnummerTrioLiliMagnoParis500ml
GeurBloemig
KleurRoze
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden