Maison Berger Mist Diffuser Navulling Aroma Focus 475 ml

Mist Diffuser Navulling Aroma Focus

9,50
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Maison Berger Mist Diffuser Navulling Aroma Focus

Lukt het soms niet uw gedachten bij elkaar te houden en heeft u moeite u te concentreren? Ervaar dan nu de essentiële oliën uit dit huisparfum voor de Mist Diffuser dat de concentratie verbetert en de creativiteit verhoogt!

  • Topnoten: Rozemarijn, Groene noten
  • Hartnoten: Steranijs, Pepermunt, Basilicum
  • Basisnoten: Kruidnagel, Basilicum

U voelt alle kracht van basilicum en de essentiële oliën van pepermunt en rozemarijn in het huisparfum Aroma Focus. Deze verfijnde parfum compositie wordt gecombineerd met de groene, kruidige en frisse noten van steranijs, kruidige kruidnagel en de essentiële olie van groene munt. Ervaar de weldadige invloed op uw emotie van de Navulling Mist Diffuser 475ml Aroma Focus en zijn aromacologische eigenschappen die de concentratie verbetert en de creativiteit verhoogd!

Maison Berger Navulling Aroma Focus 475 ml

De Navulling Mist Diffuser 475ml Aroma Focus is kant-en-klaar en ready-to-use wat wil zeggen dat u geen water of essentiële oliën meer hoeft toe te voegen om (kalk)aanslag te voorkomen! De navullingen voor de Mist Diffuser kunnen enkel en alleen gebruikt worden in combinatie met de Mist Diffuser van Maison Berger Paris.

  • Geniet van een heerlijke pure geur in jouw woonkamer!
  • Aroma Focus navulling gaat 40 uur mee.

Zie hier het complete aanbod Maison Berger Mist Diffuser navullingen 475 ml.

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer6492
GeurPuur, Aroma
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden