Maison Berger Mist Diffuser Navulling Aroma Respire 475 ml

Mist Diffuser Navulling Aroma Respire

9,50
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Maison Berger Mist Diffuser Navulling Aroma Respire

Op bepaalde momenten van het jaar liggen verkoudheid en verstopte neuzen op de loer. Houdt de luchtwegen vanaf nu open met het huisparfum Aroma Respire voor de Mist Diffuser!

  • Topnoten: Eucalyptus, Menthol
  • Hartnoten: Dennennaalden, Munt
  • Basisnoten: Tijm

Bevorder het welzijn van de luchtwegen met Aroma Respire voor de Mist Diffuser. Maak een ijskoude wandeling langs de geruststellende en krachtige frisse noten van eucalyptus, menthol en munt. Het aroma van tijm zorgt voor de nodige kracht en mengt zich goed met de houtachtige noten van dennennaalden. De Navulling Mist Diffuser 475ml Aroma Respire is verrijkt met essentiële oliën van eucalyptus en pepermunt en bevordert het gevoel goed te kunnen ademen dankzij de weldadige en aromachologische eigenschappen van dit huisparfum!

Maison Berger Navulling Aroma Respire 475 ml

De Navulling Mist Diffuser 475ml Aroma Respire is kant-en-klaar en ready-to-use wat wil zeggen dat u geen water of essentiële oliën meer hoeft toe te voegen om (kalk)aanslag te voorkomen! De navullingen voor de Mist Diffuser kunnen enkel en alleen gebruikt worden in combinatie met de Mist Diffuser van Maison Berger Paris.

  • Geniet van een heerlijke frisse geur in jouw woonkamer!
  • Aroma Respire navulling gaat 40 uur mee.

Zie hier het complete aanbod Maison Berger Mist Diffuser navullingen 475 ml.

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer6488
GeurFris, Aroma
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden