Demeyere Silver 7 Conische Sudderpan 28 cm

Silver 7 Conische Sudderpan 28 cm

329,00
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Demeyere Silver 7 Sudderpan 28 cm - met dubbelwandige deksel

Dit is de nieuwste serie van het Belgische merk Demeyere, Demeyere Silver 7 een echte uitblinker in uw keuken. Wat maakt de Silver 7 pannen van Demeyere nou zou bijzonder? Je gebruikt niet elke pan voor hetzelfde kookproces en/of recept. Dit hebben ze bij Demeyere heel goed door en hebben om deze reden de pannen geperfectioneerd door het technische design van elke pan aan te passen. Demeyere heeft tijdens het productieproces niets aan het toeval overgelaten en samen met de beste technici en top koks is deze pannen serie ontstaan. 

Dit is de grootste conische sudderpan / braadpan in de Demeyere Silver 7 pannenserie. De Demeyere Silver 7 conische sudderpan 28 cm heeft een inhoudsmaat van 4,8 liter. Is er dan nog een kleinere pan in deze pannenserie? Jazeker, de sudderpan is ook verkrijgbaar in de maat 24 cm. Hier vindt je de Demeyere Silver 7 Conische Sudderpan 24 cm - met dubbelwandige deksel, de inhoudsmaat van deze sudderpan is 3,3 liter. De Silver 7 serie van Demeyere is mooi stapelbaar, dit bespaart een hoop ruimte in de keukenkastjes.

Demeyere Silver 7 Braadpan 28 cm

Sudderen is bij uitstek geschikt om producten die van nature taai zijn, te garen en malser te maken. De sudderpannen van Demeyere zijn even effectief als gietijzer maar veel lichter in gebruik. Door het slimme ontwerp van de nieuwe rand bij de Silver 7 sudderpannen / braadpannen kunnen ze voortaan veilig in de vaatwasmachine, zonder de aluminiumlaag aan te tasten. 

  • Roestvrij staal 18/10 met Silvinox®: hygiënisch en makkelijk te reinigen
  • 7-lagenmateriaal -met TriplInduc®- tot aan de rand (3 mm): optimale warmtespreiding
  • Gegoten, gelaste roestvrijstalen grepen: extra stevig en hygiënisch
  • Perfecte gietrand en dubbelwandig extra isolerend deksel
  • 30 jaar beperkte garantie op productiefouten

Demeyere Inductoseal Bodem

De bodem van de pan bestaat uit 7 lagen met midden in een koperen schijf die zorgt voor optimale warmteverspreiding. Deze optimale warmteverspreiding zorgt ervoor dat de warmtegeleidende oppervlakte tot 33% groter is dan de traditionele pannenbodems. Meer informatie over Demeyere Inductoseal vindt je hier.

Demeyere 7 PlyMaterial

Een technoligie die uniek is en alleen Demeyere kan toepassen, een technologie van 7 materiaallegeringen met o.a. roestvrij staal en een hart van aluminium. Door deze 7 lagen technologie krijgt de pan van de bodem tot aan de rand de perfecte temperatuur, natuurlijk is de dikte aangepast aan elk soort pan. Meer informatie over Demeyere 7 PlyMaterial vindt u hier.

Demeyere TriplInduc

Dankzij de TriplInduc technologie zijn de pannen van Demeyere nog sneller, veiliger, beter regelbaar en energiebesparender dan elk ander soort pan. Dankzij de TriplInduct technolgie kunnen de pannen van Demeyere gebruikt worden op elke warmtebron. Maar dit is nog niet alles! De pannen kunnen ook na jarenlang gebruik op gas gemakkelijk gebruikt worden op inductie! Dus eenmaal pannen van Demeyere aangeschaft dan hoeft u nooit meer anders! Bovendien zorgt deze bodem ervoor dat, als je gaat koken op inductie, je ook nog eens met 30% meer rendement kunt koken. Meer informatie over Demeyere TriplInduct vindt u hier.

Demeyere Silvinox

Een elektrochemische oppervlaktebehandeling. Weer een hele mond vol en geen idee wat het wil zeggen, toch? Het is een behandeling die door Demeyere ontworpen is die ervoor zorgt dat de pan altijd zilver wit blijft, zelfs na jarenlang gebruik. De zilverwitte kleur ontstaat doordat al het vuil uit het ijzer wordt gehaald. De pannen zijn dus makkelijker schoon te houden en hebben een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agresieve vaatwastabletten en sterk zuurhoudend voedsel. De Silver 7 pannen van Demeyere zijn dus ook vaatwasmachinebestendig. Meer informatie over Demeyere Silvinox vindt je hier.

Demeyere Perfecte Gietrand

Deze eigenschap spreekt meer voor zich en behoeft dus ook een kortere uitleg. Dankzij de speciaal gevormde rand kun je zowel zeer vloeibare stoffen als dikke sauzen moeiteloos schenken zonder te knoeien.

Demeyere Dubbelwandige Deksel

Met een deksel koken op de pan is energiebesparend, dat is bij iedereen inmiddels wel bekend. Zelfs hier heeft Demeyere goed over nagedacht, door te komen met een dubbelwandige deksel. De dubbelwandige deksel is extra isolerend, waardoor warmte en vitamines nog beter binnen de pan blijven. Als bijkomend effect wordt de kooktijd ook nog eens verkort. Nog een bijkomend voordeel is dat de greep van de deksel veel minder snel warm wordt, dus makkelijk vast te pakken.

Demeyere Vol Gegoten Grepen

De grepen van de Silver 7 serie zijn gemaakt van massief gegoten RVS 18/10 en blijven daardoor langer koel op elektrische fornuizen. LET OP gasfornuizen hebben dus minder baat van deze eigenschap. De grepen zijn dankzij een lastechniek bedacht door Demeyere extra stevig bevestigd aan de pan en zullen dus nooit losraken. Dit maakt ze extra hygiënisch, want hierdoor heeft vuil vet of bacterie geen kans om zich te nestelen. 

Demeyere 30 jaar garantie

'Last but not least' het garantietermijn. Demeyere geeft op de Silver 7 pannenserie 30 jaar garantie! De garantie begint te tellen vanaf aankoopdatum en is geldig op alle productie- of materiaalfouten, vooropgesteld dat de pannen worden gebruikt volgens gebruik- en onderhoudsinstructies. 

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer65328
Maat28 cm
MerkDemeyere
MateriaalRoestvrijstaal
KleurZilver
InductiegeschiktJa
VaatwasbestendigJa
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden
EAN-code5412191653289
SerieSilver 7