Lampe Berger Triopack Bolero - 3x 250 ml

19,95
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Lampe Berger Triopack Bolero - 3x 250 ml

Dit is het nieuwe Triopack van Lampe Berger uit de Maison Berger voorjaarscollectie 2024. In dit leuke giftsetje zitten de 3 navullingen van 250 ml: Liliflora, Woodland Fairy en Golden Wheat. 

Liliflora

Dit huisparfum benadrukt de gracieuze uitstraling van Liliflora Magnolia door een verleidelijk bloemenhart, gecontrasteerd met koele citrus voor energie en zachte zoete vanille. Een uitnodiging om dit moment van intens geluk te grijpen en om van elke seconde een uniek moment te maken.

Woodland Fairy

De harmonieuze mix van het huisparfum Woodland Fairy, ook wel Féérie Boisée genoemd maakt plaats voor nieuwe verbeelding waar verschil rijmt met acceptatie, delen en gezelligheid. Een houtachtige ambergeur, met aspecten van ceder en bergamot, een echte olfactorische speeltuin. Een originele maar verbazingwekkend evenwichtige creatie met een vrouwelijke zachtheid.

Golden Wheat

Dit is huisparfum Golden Wheat in het Nederlands, tarwe van goud. Een weelderig houtachtig parfum met verwarmde natuurlijke neutralen van o.a. kamille, tarwe en tonkaboon. Een smaakvolle verfijning die zorgt voor een elegante, warme, chique sfeer. 

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer24016
GeurOriëntaals, Bloemig
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden
EAN-code3127290240163