Maison Berger Autoparfum Giftset Dolce - Zest of Green Orange

Autoparfum Dolce - Zest of Green Orange

16,95
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Maison Berger Autoparfum Dolce - Zest of Green Orange

De giftset bestaat uit een metalen diffuser voor de auto met geometrische lijnen die met een plastic clip op het dashboard bevestigd wordt. Het diffuser heeft het Maison Berger-logo gegraveerd op de voorkant en is magnetisch voor gemakkelijk en veilig sluiten en openen. Inbegrepen in de set is een keramische schijf die geïmpregneerd is met het parfum Zeste d'Orange Verte - Zest of Green Orange, dat verfrissende fruitige noten verspreidt. De keramische reserve is verpakt in een luchtdichte zak om de versheid en duur van het parfum te behouden. De geurintensiteit is 3/5 en de verspreidingstijd is ongeveer 4 tot 6 weken.

Een groot voordeel van de autoparfums van Maison Berger is dat deze zijn na te vullen. Je schaft eenmalig een houder aan en je hebt daarna keuze uit vele geuren. Ben je toe aan een andere geur voor in je Maison Berger autodiffuser? Dan heb je keuze uit één van de vele navullingen. Het maakt niet uit dat je hiervoor een andere geur gebruikt hebt. Je plaatst gewoon de nieuwe geur in je huidige houder.

Maison Berger Giftset Autoparfum Zeste d'Orange Verte

Maison Berger, bekend van de Lampe Berger branders, heeft een autodiffuser lijn toegevoegd aan het assortiment. Met deze autoparfum haal je, met een mooie design houder, de bekende kwaliteit van Maison Berger naar je auto. In tegenstelling tot veel andere autoparfum systemen maakt die van Maison Berger geen gebruik van een vloeistof. Zij hebben een keramische steen gedrenkt in geur. Het resultaat is dat je hierdoor langer kunt genieten van deze geuren, ze gaan namelijk tot wel 6 weken mee. Dit maakt dat het duurzamer is dan bijvoorbeeld die dennenboompjes, die we allemaal wel eens in de auto hebben gehad. Bijkomend voordeel is dat dit systeem ook na te vullen is. Je kunt hierdoor zo vaak als je wilt van geur wisselen.

De diffuser is eenvoudig te monteren in één van de ventilatie roosters van de auto. Hiermee kun je de verspreiding van de geur zelf reguleren door de ventilatie in de auto hoger of lager te zetten. Tip: Wil je veel geurverspreiding, zet dan de airco aan.

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer6993
GeurFris
KleurZilver
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden