Maison Berger

Autoparfum Startset Matali Crasset
Speciale prijs 12,95 Normale prijs 16,95
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Maison Berger Autoparfum Startset Matali Crasset

Maison Berger Paris heeft zijn vindingrijkheid en efficiency aangewend om uw dagelijkse autoritten vrolijker te maken en het inzittendencompartiment van uw auto te verfraaien. Verspreidt 4 tot 6 weken het parfum Eternal Sun en is 100% navulbaar.

Deze door Maison Berger Paris ontworpen doos biedt de garantie van Franse knowhow. Een mooie vormgeving die niet afdingt op de kwaliteit, een originaliteit die niet onderdoet voor de doelmatigheid. Alles is goed uitgedacht en onder controle: een naar alle kanten te draaien metalen klem, waarmee het voorwerp eenvoudig op de luchtroosters vastgeklikt kan worden; een navulbaar hart van geparfumeerd keramiek; de gelijkmatige en subtiele verspreiding van een speciaal door de meester-parfumeurs uit Grasse voor deze verspreidingswijze uitgedachte verspreiding.

Autoparfum Startset Matali Crasset van Maison Berger

Een nieuwe vorm autodiffuser in de kleur chroom. Inclusief 1 navulling. In het parfum Eternal Sap / Sève Éternelle zijn de hoofdrollen weggelegd voor de geuren van salie en Indonesische patchouli. Ook kun je frisse noten van eucalyptus en hooi ruiken in deze navulling. 

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer6441
Maat4 cm
MerkMaison Berger
MateriaalStaal
KleurZilver
VaatwasbestendigNVT
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden
Hoogte4 cm
EAN-code3127290064417